SPF від Dr.Ceuracle: як обрати?

Повний spf-гід: чим відрізняються сонценцезахисні креми бренду Dr.Ceuracle і який підійде саме тобі?

Кожна баночка від Dr.Ceuracle — це завжди вау-ефект. Що б ти не придбала — будеш задоволена. Сонцезахист — не виняток. Кожен санскрін бренду є повноцінним доглядовим кремом. Тож, окрім захисту від сонця, вони закривають також інші потреби шкіри: зволожують, заспокоюють, сприяють регенерації шкіри, зменшують вироблення себуму. 

Розуміємо, обрати складно і хочеться спробувати всі. Щоб позбавити тебе мук вибору, ми склали невеличкий гайд, щоб ти обрала саме той spf, який ти точно не забуватимеш наносити щоранку.

SPF на хімічних фільтрах

В асортименті Dr.Ceuracle є два сонцезахисні креми: Hyal Reyouth Moist Sun на основі гіалуронової кислоти та Cica Regen Vegan Sun на основі екстракту центелли азіатської.  В обох варіантах використовуються фільтри нового покоління, які не викликають подразнень та не потребують оновлення протягом дня. 

Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ / PA++++

Надлегка, наче емульсія текстура знахідка на спекотний літній період, коли всі засоби обтяжують.

Кому підійде?

Абсолютно всім типам шкіри.

В чому його фішка?

Головна фішка цього крему це суперзволоження. Він містить аж 10 типів гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою, які сприяють збереженню оптимального рівня вологи в шкірі, та запобігають зневодненню.

Окрім комплексу гіалуронових кислот, у складі є пантенол, ніацинамід, фруктан і токоферол які посилюють зволожувальну дію крему сприяють збереженню захисного бар’єра шкіри, мають протизапальну дію, гарно заспокоюють та пом’якшують шкіру.

Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun

Цей санскрін вже кілька років є бестселером бренду. І це не дивно, адже він закохує з першого нанесення.

Кому підійде?

Всім типам шкіри, зокрема чутливій.

В чому його фішка?

Цей санскрін не лише захищає від ультрафіолетового випромінювання, а й відновлює та заспокоює шкіру. Містить в основі потужний комплекс центелли, до якого входять азіатикова кислота, мадекасова кислота та азіатікозід.

Він перфектно усуває почервоніння та подразнення, робить шкіру м’якою та зволоженою. Легка гелева текстура крему легко розподіляється та миттєво вбирається шкірою, не залишаючи відчуття липкості чи жирності.

SPF на фізичних фільтрах

Попри те, що формули засобів Dr.Ceuracle розроблені дуже ретельно і креми на хімічних фільтрах максимально дбайливі навіть до чутливої шкіри, бувають ситуації, коли все ж краще обрати крем на мінеральних фільтрах.

Що це за ситуації:

  • активна фаза запального процесу акне, дерматитів чи розацеа;
  • підлітковий вік;
  • пляжний відпочинок.

До речі, креми на фізичних фільтрах від Dr.Ceuracle не мають тих недоліків, що характерні більшості таких санскрінів. Вони не вибілюють, не створюють ефекту маски, швидко поглинаються шкірою та є максимально комфортними.

Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion

Незмінний фаворит схильної до жирності шкіри.

Кому підійде?

Схильній до жирності шкірі, шкірі з акне, чутливій, зокрема підлітковій.

В чому його фішка?

Містить комплекс SEPICONTROL™А5, що контролює надмірне вироблення шкірного сала та помітно зменшує жирність. При цьому він абсолютно не викликає сухості, а навпаки зволожує, запобігає зневодненню та пом’якшує. Також у складі є екстракт кори коричного зейланікуму, який чинить антиоксидантну, антисептичну, антибактеріальну дію та протизапальну дію. Ну і звісно ж, фізичні фільтри Zinc Oxide, Titanium Dioxide, які захищають від згубного впливу ультрафіолету, не викликаючи при цьому подразнень.


Текстура лосьйону легка, швидко вбирається шкірою, не вибілює та не створює ненависного ефекту «жирної маски».

Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++

Топовий вибір, якщо твоя шкіра схильна до почервонінь.

Кому підійде?

Всім типам шкіри, зокрема чутливій та схильній до почервонінь.

В чому його фішка?

Цей красунчик не лише захищає від згубного впливу ультрафіолетового випромінювання, а й чудово виконує косметичну функцію праймера. Крем має зелений відтінок, який маскує почервоніння та робить тон шкіри рівнішим. 

Містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, екстракти чайного дерева, хауттюйнії та полину, завдяки чому гарно зволожує, заспокоює, зменшує чутливість шкіри, усуває запалення та свербіж.

SPF на змішаних фільтрах

В асортименті Dr.Ceuracle також представлені два сонцезахисти, що поєднують у собі хімічні та мінеральні фільтри: крем Pro Balance Biotics Clear Up Sun SPF 50+ PA++++ та стік Pro Balance Comfort Sun Stick SPF50+ PA++++.

Dr.Ceuracle Pro Balance Biotics Clear Up Sun SPF 50+ PA++++

Для тих, хто полюбляє ефект освітлення шкіри.

Кому підійде?

Всім типам шкіри, особливо схильній до жирності.

В чому його фішка?

Крем створений на основі біоміметичної води, що максимально наближена до води, яка міститься в клітинах шкіри, завдяки чому відновлює оптимальний гідробаланс. Також він містить комплекс з 5 видів пробіотиків, що позитивно впливає на мікробіом шкіри.

Цей санскрін має більш щільну текстуру, ніж попередні, та попри це легко вбирається шкірою, не викликаючи відчуття липкості. Має матуючий та відбілюючий ефект, завдяки чому маскує почервоніння. Тож якщо у тебе світла та схильна до жирності шкіра, рекомендуємо придивитися до нього.

Dr. Ceuracle Pro Balance Comfort Sun Stick SPF50+ PA++++

Оптимальний варіант, щоб поновлювати захист протягом дня.

Кому підійде?

Всім типам шкіри.

В чому його фішка?

Цей санскрін, як і попередній створений на основі біоміметичної води, яка чудово регулює процеси гідрації в клітинах шкіри та насичує вологою. Також він містить комплекс з 9 видів пробіотиків і пребіотиків, що позитивно впливає на мікробіом та захисний бар’єр шкіри. Кололоїдна вівсянка у складі чудово заспокоює та пом’якшує.

Однак найбільша фішка цього засобу суперзручний формат стіку. Це однозначно мастхев у подорожах та на відпочинку, коли потрібно часто поновлювати захист. Має компактний розмір, який легко поміщається у кишені та в сумочці. А легка текстура швидко вбирається шкірою, не залишаючи жирності та липкості.