SPF από Dr.Ceuracle: πώς να επιλέξεις;

Πλήρης οδηγός SPF: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις αντηλιακές κρέμες της Dr.Ceuracle και ποια είναι κατάλληλη για εσένα;

Κάθε προϊόν της Dr.Ceuracle προσφέρει πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ό,τι και αν αγοράσεις, θα είσαι ευχαριστημένος. Η αντηλιακή προστασία δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάθε αντηλιακή κρέμα της εταιρείας αποτελεί μια πλήρη περιποίηση δέρματος. Έτσι, εκτός από την προστασία από τον ήλιο, καλύπτουν και άλλες ανάγκες του δέρματος: ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, προάγουν την αναγέννηση του δέρματος και μειώνουν την παραγωγή σμήγματος.

Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή είναι δύσκολη και θέλεις να δοκιμάσεις τα πάντα. Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, φτιάξαμε έναν μικρό οδηγό για να επιλέξεις το SPF που δεν θα ξεχάσεις να εφαρμόζεις κάθε πρωί.

SPF με χημικά φίλτρα

Στη σειρά της Dr.Ceuracle υπάρχουν δύο αντηλιακές κρέμες: η Hyal Reyouth Moist Sun με βάση το υαλουρονικό οξύ και η Cica Regen Vegan Sun με βάση το εκχύλισμα ασιατικής κενταύριας. Και οι δύο περιέχουν φίλτρα νέας γενιάς που δεν προκαλούν ερεθισμούς και δεν χρειάζονται ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50+ / PA++++

Υπερελαφριά υφή, σαν γαλάκτωμα, ιδανική για την καυτή καλοκαιρινή περίοδο όταν όλα τα προϊόντα βαραίνουν.

Σε ποιους ταιριάζει;
Σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;
Η κύρια ιδιαιτερότητα αυτής της κρέμας είναι η υπερενυδάτωση. Περιέχει 10 τύπους υαλουρονικού οξέος με διαφορετικό μοριακό βάρος, που βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου υγρασίας στο δέρμα και αποτρέπουν την αφυδάτωση. Επιπλέον, περιέχει πανθενόλη, νιασιναμίδη, φρουκτάνη και τοκοφερόλη που ενισχύουν την ενυδατική δράση της κρέμας, υποστηρίζουν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και καταπραΰνουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun

Αυτή η αντηλιακή κρέμα είναι bestseller της εταιρείας εδώ και αρκετά χρόνια. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς μαγεύει από την πρώτη εφαρμογή.

Σε ποιους ταιριάζει;
Σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;
Αυτή η αντηλιακή κρέμα δεν προστατεύει μόνο από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά και αναπλάθει και καταπραΰνει το δέρμα. Περιέχει ένα ισχυρό σύμπλεγμα ασιατικής κενταύριας, το οποίο περιλαμβάνει ασιατικό οξύ, μαδεκασσικό οξύ και ασιακοσίδη. Καταπραΰνει τέλεια τις ερυθρότητες και τους ερεθισμούς, κάνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Η ελαφριά υφή γέλης της κρέμας απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας ή κολλώδους.

SPF με φυσικά φίλτρα

Παρά το γεγονός ότι οι συνθέσεις των προϊόντων της Dr.Ceuracle είναι εξαιρετικά προσεγμένες και οι κρέμες με χημικά φίλτρα είναι ιδιαίτερα φιλικές ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι καλύτερο να επιλέξεις κρέμες με ανόργανα φίλτρα.

Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις;

  • Ενεργή φάση φλεγμονώδους διαδικασίας ακμής, δερματίτιδας ή ροδόχρου ακμής.
  • Εφηβική ηλικία.
  • Διακοπές στην παραλία.

Παρ’ όλα αυτά, οι κρέμες με φυσικά φίλτρα από την Dr.Ceuracle δεν έχουν τα μειονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τις περισσότερες αντηλιακές κρέμες αυτής της κατηγορίας. Δεν αφήνουν λευκά ίχνη, δεν δημιουργούν την αίσθηση μάσκας, απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα και είναι εξαιρετικά άνετες.

Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion

Αγαπημένη επιλογή για το δέρμα με τάση λιπαρότητας.

Σε ποιους ταιριάζει;
Στο δέρμα με τάση λιπαρότητας, στο δέρμα με ακμή, στο ευαίσθητο δέρμα, ιδανικά στην εφηβική ηλικία.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;
Περιέχει το σύμπλεγμα SEPICONTROL™Α5 που ελέγχει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και μειώνει αισθητά τη λιπαρότητα. Παράλληλα, ενυδατώνει, αποτρέπει την αφυδάτωση και μαλακώνει το δέρμα. Επίσης, περιέχει εκχύλισμα φλοιού κανέλας Κεϋλάνης, το οποίο έχει αντιοξειδωτική, αντισηπτική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Και φυσικά, τα φυσικά φίλτρα Zinc Oxide και Titanium Dioxide που προστατεύουν από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Η υφή της λοσιόν είναι ελαφριά, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, δεν αφήνει λευκά ίχνη και δεν δημιουργεί την ανεπιθύμητη αίσθηση «λιπαρής μάσκας».

Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++

Κορυφαία επιλογή αν το δέρμα σου είναι επιρρεπές στις ερυθρότητες.

Σε ποιους ταιριάζει;
Σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο και στο δέρμα με τάση ερυθρότητας.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;
Αυτή η κρέμα δεν προστατεύει μόνο από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά εκτελεί άψογα και τη λειτουργία του primer. Έχει πράσινη απόχρωση που καλύπτει τις ερυθρότητες και ομοιομορφίζει τον τόνο του δέρματος. Περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα τσαγιόδεντρου, houttuynia και αψιθιάς, που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, μειώνουν την ευαισθησία του δέρματος, καταπολεμούν τις φλεγμονές και τον κνησμό.

SPF με μεικτά φίλτρα

Η σειρά της Dr.Ceuracle περιλαμβάνει επίσης δύο αντηλιακές κρέμες που συνδυάζουν χημικά και ανόργανα φίλτρα: την κρέμα Pro Balance Biotics Clear Up Sun SPF 50+ PA++++ και το στικ Pro Balance Comfort Sun Stick SPF50+ PA++++.

Dr.Ceuracle Pro Balance Biotics Clear Up Sun SPF 50+ PA++++

Για όσους αγαπούν το αποτέλεσμα λεύκανσης του δέρματος.

Σε ποιους ταιριάζει;
Σε όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα στο δέρμα με τάση λιπαρότητας.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;
Η κρέμα είναι φτιαγμένη με βάση βιομιμητικό νερό που προσομοιάζει στο νερό που βρίσκεται στα κύτταρα του δέρματος, αποκαθιστώντας έτσι τον βέλτιστο υδάτινο ισοζύγιο. Περιέχει επίσης ένα σύμπλεγμα 5 τύπων προβιοτικών που επηρεάζουν θετικά το μικροβίωμα του δέρματος. Αυτή η αντηλιακή κρέμα έχει πιο πυκνή υφή από τις προηγούμενες, αλλά απορροφάται εύκολα από το δέρμα, χωρίς να προκαλεί αίσθηση λιπαρότητας. Έχει ματ και λευκαντικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας έτσι τις ερυθρότητες. Επομένως, αν έχεις ανοιχτόχρωμο και λιπαρό δέρμα, σου προτείνουμε να τη δοκιμάσεις.

Dr.Ceuracle Pro Balance Comfort Sun Stick SPF50+ PA++++

Η βέλτιστη επιλογή για να ανανεώνεις την προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε ποιους ταιριάζει; Σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητά του;

Αυτό το αντηλιακό, όπως και το προηγούμενο, είναι φτιαγμένο με βάση βιομιμητικό νερό που ρυθμίζει εξαιρετικά τις διαδικασίες ενυδάτωσης στα κύτταρα του δέρματος και το ενυδατώνει. Περιέχει επίσης ένα σύμπλεγμα 9 τύπων προβιοτικών και πρεβιοτικών που επηρεάζουν θετικά το μικροβίωμα και τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Η κολλοειδής βρώμη στη σύνθεση καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα.

Η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα αυτού του προϊόντος είναι η πολύ βολική μορφή στικ. Αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για τα ταξίδια και τις διακοπές, όταν χρειάζεται συχνή ανανέωση της προστασίας. Έχει συμπαγές μέγεθος που χωράει εύκολα στην τσέπη και στην τσάντα. Η ελαφριά υφή απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή κολλώδη αίσθηση.